maanantai 10. marraskuuta 2014

Artikkeliin pääset klikkaamalla kuvaa

8 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Pääsin kuin pääsinkin kirjautumaan tänne blogiin. Luin tekstin ja näin se varmaan menee, että tarvitaan enemmän ja enemmän innovointia, jotta jatkossakin kaikilla on töitä. Niin nuorilla kuin meillä "vanhoilla", kun eläkeikää nostetaan. Mielestäni me emme voi tuudittautua siihen, että tulevaisuudessa työ on helppoa. Toki se olisi hienoa, jos se niin menisi. Ajattelen jopa, että työ vaatii meiltä tulevaisuudessa enemmän. Varsinkin henkisesti. Lähes kaikki ammatit ovat Suomessa nykyään palveluammatteja (http://www.etla.fi/wp-content/uploads/ETLA-B256.pdf). Siis henkisesti vaativaa työtä. Lisäksi joihinkin palveluammatteihin sisältyy vielä raskasta fyysistäkin tekemistä mm. hoitotyö. Itse sekä henkistä, että fyysistä työtä tehneenä, olen kokenut henkisen työn raskaammaksi. Se kun kulkee mukana päässä 24/7. Tässä kohtaa tullaankin siihen, että miten me osaamme jatkossa olla yhä enemmän toistemme tukijoita, kuuntelijoita, ymmärtäjiä jne? Miten yhteistyön avulla pystymme helpottamaan työtämme, miten saadaan kaikki mukaan? Miten ehdimme kaikki mukaan? Miten voimme olla laiskoja ja luovia? Miten jokainen ymmärtää toisen työtä ja osaa arvostaa sitä? Enkä ollenkaan sano, ettenkö itse olisi myös kehitteillä ja kesken siinä asiassa.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittelin ja poistelin, kun oli kirjoitusvirheitä :).

    VastaaPoista
  5. Seija, sanoit viime heimotapaamisessamme että korviisi kantautuu viestejä ei niin hyvin toteutuneista palveluprosesseista Salpauksessa. Olemme täällä kaikki asiakaspalvelijoita ja asiakaspalvelijoina mutta olisiko asiakaspalveluun vielä saatavilla jostakin jotain uutta josta voisimme ottaa oppia. Itse olisin valmis päivittämään asiakaspalvelutaitojani jos koulutusta olisi tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi itku! Mihin mun vastaus hukkui? Kirjoitin Elina omia kommentteja vielä ja jotenkin se teksti hävisi?

      Poista
  6. Kirjoitan sen huomenna suunnilleen samanlailla uudelleen. Nyt en enää jaksa alkaa uudestaan väsäämään sitä kokonaan :).

    VastaaPoista
  7. Voihan rähmä! Kommentit eivät jää mihinkään edes luonnoksiksi kirjoittamisen aikana. Pidemmät tekstit kannattaa aina kopioida leikepöydälle jemmaan, niin ei mene koko homma hukkaan vahingon sattuessa. Etusivulle kirjoitetut tekstit menevät luonnoksena talteen, mutta kommentit valitettavasti häviävät bittiavaruuteen jos välilehden sulkee kesken kaiken. Mutta ei muuta kuin tiukalla naputuksella teksti uusiksi :)

    VastaaPoista